Website gemaakt door Maaike van den Hoek   Bijgewerkt op 12.11. 2019

Voor niets gaat de zon op

January 5, 2019

Voor niets gaat de zon opis poëtisch, absurdistisch en luchtig van toon. En heel actueel. Judith Herzberg schreef het stuk in 1997 met als titel De Nietsfabriek, en theatergezelschap Orkater speelde het. Het is nadien niet meer opgevoerd. Maaike van den Hoek maakte er een bewerking van, waarbij de ondertitel de hoofdtitel is geworden. In het oorspronkelijke stuk maakte de fabriek asbakken, nu zijn dat afvalbakken. Zeven jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar spelen in totaal 22 rollen variërend van ober tot sollicitant.

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square